4 december 2021
Mediaboxkopen

Neem een internet en TV pakket

Wil jij oneindig gebruik maken van het internet en TV? Dan is het handig om een goede verbinding te hebben. Hierom is het handig om providers met elkaar te vergelijken. 

internet en TV pakket

KPN? 

Het is fijn om een aantal providers met elkaar te vergelijken. Want internet en TV zijn belangrijk. We maken er dagelijks urenlang gebruik van. Het is dan ook verstandig om het beste te kiezen. KPN biedt glasvezel en DSL internet aan. Het heeft een hoge uploadsnelheid en een uitgebreid klantenservice. Hiernaast bieden ze internet via een modem. Ook bieden ze Wifi check en wifispots. Dit zijn natuurlijk pluspunten voor een provider. Ook bieden ze oneindig veel mogelijkheden als het gaat om een TV. Je kunt namelijk je TV pauzeren en terugkijken. Je kunt verschillende zenders van Europese landen ook bekijken. Ook heb je toegang tot netflix via een Tv ontvanger. Als laatst kun je ook oneindig veel films en series kijken en dat wanneer jij dat wilt! 

Ziggo? 

Ziggo is een van de populairste providers uit Nederland. Ook is deze een internet en TV aanbieder. Deze wordt gekend door zijn groot zenderaanbod en zijn uitgebreide klantenservice. Ze hechten net zoals KPN waarde aan de klantcontact. Ze bieden namelijk 7 dagen in de week service. Ook Ziggo maakt gebruik van een modem en biedt hierbij een installatiegarantie. Verder kent Ziggo ook Wifispots en Wifi check. Ook hebben zij verschillende functies als het gaat om TV. Je kunt gemakkelijk via een applicatie op je telefoon terugkijken naar programma’s. Verder heb je ook toegang tot Ziggo sport. Je hoeft dus niet extra te betalen om sport programma’s te bekijken. Net zoals KPN, kun je bij Ziggo ook naar Europese zenders kijken. De Tv wordt geregeld via een COAX-kabel en CI+ module.